Lokallivet

Som Y´s Man er du en del af et aktivt fællesskab i bevægelsen. Du har god mulighed for at udvikle personlige færdigheder og viden. Du kan skabe  netværk samtidig med, at du er en del at et større internationalt og kristent fællesskab af frivillige, der arbejder for at yde tjeneste.

Vort Motto er,  ”At vedkende sig den pligt der følger med enhver ret”

 

Hvad er Y's Men

Vi er en international humanitær hjælpeorganisation grundet på det kristne livssyn der er grundlagt i USA i 1922 som støtte organisation til YMCA / KFUM. Den første danske klub chartres i 1947 i Aalborg.

Der er ca. 166 klubber i Danmark, inkl. klubber i Central Østeuropa med ca. 3800 medlemmer. Organsiationen har hovedkontor i Schweiz og der er ca. 1650 klubber fordelt over 65 lande med ca. 29.000 medlemmer

Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt børne- og ungdomsarbejde, socialt udviklingsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmernes engagement, både lokalt, nationalt og internationalt.Y's Men's Region Danmark er en bevægelse, der giver mening og resultater!